Onze diensten

vd-construct

CONSTRUCTIE

montage - laswerk

Meer info
vd-construct

INSTALLATIE

specialisatie = elektromechanica

Meer info
vd-construct

ONDERHOUD

preventief - curatief

Meer info
vd-construct

PROJECTEN OP MAAT

automatisatie - optimalisatie

Meer info

Stappenplan

Om een project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen hechten wij bij VD-Construct veel belang aan een goede communicatie tussen de klant en het team. Aandacht voor veiligheid gedurende de uitvoering van het project is ook een punt waar we zeker niet over kijken. Aan de hand van het onderstaande stappenplan krijgt u een idee over hoe uw probleem van A tot B wordt uitgevoerd en opgelost.

1. Contactmoment met de klant

De eerste stap wordt hand in hand met u als klant gezet. We bespreken de toekomstige werkomgeving, de betreffende machines en generaties en eveneens ook wat er werkelijk gerealiseerd moet worden in welke tijdspanne.

3. Feedback

Samen met de klant wordt er besproken wat we hen kunnen aanbieden. Eventuele zaken die niet realiseerbaar zijn melden we u direct. Aan de hand van uw feedback en kritische opmerkingen passen we onze planning aan.

5. Aanvang project

Bij de start van het project wordt de geschikte technicus voor uw project begeleid qua materiaal en contactpersonen.

2. Planning

Afspraken betreffende de uit te voeren zaken, de tijdspanne en het te gebruiken materiaal worden vastgelegd.

4. Opdrachtbevestiging

Afspraken over het nodige materiaal, de uit te voeren zaken en de overeengekomen termijn waarin deze moeten worden uitgevoerd, worden vastgelegd.

6. Controle

Vanzelfsprekend wordt er gecontroleerd of alles met de juiste expertise en vaart wordt uitgevoerd. Gedurende het hele proces blijft communicatie van essentieel belang. Bij eventuele onvoorziene problemen bekijken we samen met u hoe deze omgevormd kunnen worden tot nieuwe opportuniteiten.

Interesse in onze diensten? Contacteer ons dan via onderstaand formulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vragen over onze diensten?