Specifieke uitdagingen

VD-construct werkt met ervaren mensen! Onze mix van technische competenties op verschillende specialisaties laat ons dan ook toe om specifieke opdrachten, technische uitdagingen aan te gaan!

Aansturen onderhoudsteam

Technische knowhow, communicatie én continue aandacht voor veiligheid! Dat zijn de kernopdrachten van de teamleaders van VD-construct! Zowel ter aansturing van een bestaand team of ter uitvoering van een specifieke opdracht, onze teamleaders zorgen voor behaalde deadlines en duidelijke communicatie zowel voor, tijdens en na uitvoering van de opdracht!

Automatisatie/Optimalisatie

U kunt bij ons terecht om uw machine(park) te onderhouden, maar ook voor grootschalige en volledige revisies. Wenst u een productie-toename door  een verhoging van rendement? Ook dat kan bij VD-construct! Wij bekijken graag wat mogelijk is.

Onderhoudsplan

Doorheen de jaren worden productielijnen vaak aangepast en wordt een onderhoudsplan zelden up-to-date gehouden. VD-construct biedt de oplossing onder de vorm van een (ver)nieuw(d) onderhoudsplan! Wij brengen alles in kaart en koppelen componenten aan onderhoudsintervallen met oog op realiseer-bare stilstanden binnen de productie.

Interesse in onze diensten? Contacteer ons dan via onderstaand formulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.